Vijesti Magazin Šarolik izbor u bajkovitom ambijentu: Otvorena poklon galerija “Dućan” – FOTO

Šarolik izbor u bajkovitom ambijentu: Otvorena poklon galerija “Dućan” – FOTO

0

Nakon dugo vremena Derventa je dobila specijalizovanu radnju u kojoj će naši sugrađani moći da izaberu poklone za sebe, drage osobe i posebne prilike, kao i da uljepšaju svoj svakodnevni životni i radni prostor.

U prelijepom ambijentu poklon galerije „Dućan“, gdje vas na svakom koraku očekuju zanimljivi detalji i iznenađenja, svako će zasigurno pronaći nešto za sebe i druge. „Dućan“ svojim kupcima nudi veliki izbor simpatičnih ukrasnih figurica, šarolikog nakita, ramova za najposebnije fotografije, kutijica, šolja, ženskih torbica i ekskluzivnog veša, navijačkih rekvizita, mirisnih svijeća, privjesaka, magneta, razglednica za sve prilike, igračaka za najmlađe i još mnogo toga.

Naši kupci će moći da naruče dekupaž kutije u željenim kombinacijama dezena, fotografija i natpisa, kao i staklene flaše i čaše koje će željenim motivima pretvoriti u jedinstvene poklone za posebne osobe. Takođe, nudimo i majce sa šalivim natpisima, satove sa željenim fotografijama i slično, kažu Dijana i Ljubo, inače vlasnici i radnje „Poklonče“ u Prnjavoru.

Novootvoreni „poklon shop“ se nalazi u Ulici Kralja Petra I, u blizini MKD „Mikrofin“.

A kako izgleda pomalo čarobni svijet “Dućana” pogledajte u bogatoj foto-galeriji.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here