Vijesti Privreda Sjednica UO Privredne komore RS održana u Derventi: “Formiraćemo stav realnog sektora...

Sjednica UO Privredne komore RS održana u Derventi: “Formiraćemo stav realnog sektora o aktuelnim dešavanjima”

0
Predsjednik UO Privredne komore RS Mladen Jelača sa rukovodstvom opštine

Upravni odbor Privredne komore Republike Srpske održao je danas u Derventi redovnu sjednicu na kojoj se govorilo o aktuelnim privrednim pitanjima u Republici Srpskoj i regionu. Sjednici je prethodila posjeta Fabrici obuće “Sanino”.

Praksa je da redovne sastanke organizujemo kod značajnih privrednika ili u sredinama u kojima postoje određena pitanja i problematike koje su od značaja za Privrednu komoru, naglasio je predsjednik UO ove institucije Mladen Jelača.

Govorili smo o značajnim aktuelnim temama i pitanjima u kontekstu privrednih kretanja koja se očekuju u narednom periodu. Dotakli smo se i informacija od ljudi koji su učestvovali u razgovorima sa Vladom Republike Srpske kao partneri i daćemo važna razmišljana u ime realnog sektora, onih koji rade u privredi i treba da realizuju odluke Vlade RS, pojasnio je Jelača.

Predsjednik Privredne komore regije Doboj Radovan Pazurević ocijenio je da sastanak u različitim lokalnim zajednicama predstavlja dobru praksu Privredne komore za koju se nada da će poslužiti kao primjer i drugim republičkim organizacijama, te da se ovom sjednicom želi kompletirati slika o privrednim dešavanjima i da se u skladu sa tim ova institucija opredijeli.

Sastanku su prisustvovali i načelnik opštine Derventa Milorad Simić sa saradnicima, kao i narodni poslanik iz Dervente Igor Žunić.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here