Vijesti Privreda Sjednica UO Privredne komore RS održana u Derventi: “Formiraćemo stav realnog sektora...

Sjednica UO Privredne komore RS održana u Derventi: “Formiraćemo stav realnog sektora o aktuelnim dešavanjima”

0
Predsjednik UO Privredne komore RS Mladen Jelača sa rukovodstvom opštine

Upravni odbor Privredne komore Republike Srpske održao je danas u Derventi redovnu sjednicu na kojoj se govorilo o aktuelnim privrednim pitanjima u Republici Srpskoj i regionu. Sjednici je prethodila posjeta Fabrici obuće “Sanino”.

Praksa je da redovne sastanke organizujemo kod značajnih privrednika ili u sredinama u kojima postoje određena pitanja i problematike koje su od značaja za Privrednu komoru, naglasio je predsjednik UO ove institucije Mladen Jelača.

Govorili smo o značajnim aktuelnim temama i pitanjima u kontekstu privrednih kretanja koja se očekuju u narednom periodu. Dotakli smo se i informacija od ljudi koji su učestvovali u razgovorima sa Vladom Republike Srpske kao partneri i daćemo važna razmišljana u ime realnog sektora, onih koji rade u privredi i treba da realizuju odluke Vlade RS, pojasnio je Jelača.

Predsjednik Privredne komore regije Doboj Radovan Pazurević ocijenio je da sastanak u različitim lokalnim zajednicama predstavlja dobru praksu Privredne komore za koju se nada da će poslužiti kao primjer i drugim republičkim organizacijama, te da se ovom sjednicom želi kompletirati slika o privrednim dešavanjima i da se u skladu sa tim ova institucija opredijeli.

Sastanku su prisustvovali i načelnik opštine Derventa Milorad Simić sa saradnicima, kao i narodni poslanik iz Dervente Igor Žunić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here