Vijesti Hronika Sjekao drva, pa oštetio dalekovod

Sjekao drva, pa oštetio dalekovod

0

Policijskoj stanici Derventa juče je iz Zavisnog preduzeća „Elektro Doboj“ – Područna jedinica Derventa prijavljeno da je u Velikoj Sočanici došlo do oštećenja elektoenergetske mreže koje je nastupilo usljed obaranja stabla.

Izvršenim uviđajem policijski službenici Policijske stanice Derenta utvrdili su da je prilikom sječe drveta u privatnoj šumi u mjestu Velika Sočanica, došlo do obaranja stabla koje je palo preko dalekovoda, nakon čega je došlo do kidanja žica i oštećenja  dva betonska stuba koji služe za prenos električne energije, saopštili su iz Policijske uprave Doboj.

Zavisnom preduzeću „Elektro Doboj“ – Područna jedinica Derventa će biti uručen obrazac za krivično gonjenje po prijedlogu oštećenog, a o navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here