Vijesti Društvo Skromnost na djelu: Vratila izgubljeni telefon, nije prihvatila ni obećanu nagradu

Skromnost na djelu: Vratila izgubljeni telefon, nije prihvatila ni obećanu nagradu

1

Kada je učenica Sanela M. nedaleko od škole primijetila da joj nedostaje telefon i mjesečna autobuska karta nije očekivala da će te za nju prilično važne stvari dobiti tako brzo, uprkos tome što je ponudila i novčanu nagradu.

Ipak, iznenadila ju je gesta nepoznate gospođa koja joj je uredno vratila telefon i dokumente, a za uzvrat nije tražila apsolutno ništa.

Zaista sam srećna što još ima takvih ljudi. Gospođa je odbila bilo kakvu vrstu nagrade, nije željela čak ni da se predstavi. Ipak, njena gesta je bila zaista vrijedna, a pored toga što želim da joj se i javno zahvalim, nadam se da će se njenim primjerom voditi i drugi u sličnim situacijama, rekla je Sanela.

O gesti Dervenćanina koji je vratio pun novčanik novca pročitajte OVDJE.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code