Vijesti Magazin Sređivanje dokumentacije u najkraćem roku: Preduzeće “Laguna” je licencirani međunarodni prevoznik pokojnika

Sređivanje dokumentacije u najkraćem roku: Preduzeće “Laguna” je licencirani međunarodni prevoznik pokojnika

0

Pogrebno preduzeće „Laguna-Bestattung“ doo vrši profesionalan prevoz pokojnika iz inostranstva u Bosnu i Hercegovinu.

Prevoz preminulih je naša registrovana djelatnost, i svoj posao obavljamo maksimalno odgovorno i u najkraćem vremenskom roku.

Prevoz pokojnika iz inostranstva

Organizujemo prevoz preminulih iz inostranstva u Derventu odmah nakon razgovora sa porodicom. U najkraćem roku vozilo našeg pogrebnog društva će biti na dogovorenoj adresi u inostranstvu i dalje mi preuzimamo sve obaveze oko pripreme pokojnika za prevoz u Derventu i ostala mjesta u regionu.

Laguna-Bestattung“ doo je pogrebna firma koja posjeduje sve evropske licence za međunarodni prevoz pokojnika. Imamo preko 20 godina iskustva u međunarodnom prevozu pokojnika a porodice koje nas angažuju uvijek imaju samo riječi hvale.

Mi možemo da završimo prikupljanje kompletne dokumentacije u inostranstvu već istog dana, tako da nema nepotrebnog čekanja. Imamo razvijenu saradnju sa administracijom u ambasadi Bosne i Hercegovine, pa sve papire dobijamo istog dana, bez čekanja. To nam omogućava da kompletan prevoz završimo već za dva radna dana od trenutka kada nas se kontaktira.

Ovo naročito vrijedi kada je u pitanju prevoz pokojnika iz Austrije i Njemačke, gdje imamo odlične kontakte. Mi smo najozbiljnija pogrebna firma u regionu, dobar glas o nama nas uvijek preporučuje za posao.

Prevoz pokojnika u Derventu

Kada se desi najgore, sve brige i obaveze oko pripreme i prevoza preminulih možete prepustiti nama. Organizovaćemo pripremu pokojnika za prevoz i sahranu u Derventi, bez obzira gdje se tijelo pokojnika u tom trenutku nalazi. Pobrinućemo se za svu papirologiju, pripremu pokojnika i sve što je potrebno.

Laguna Bestattung“ doo pogrebno preduzeće ima najbolje uslove za organizaciju kompletne sahrane na teritoriji opštine Derventa, opštine Doboj i opštine Stanari. Ukoliko se odlučite da nama povjerite organizaciju prevoza pokojnika i sahranu, mi dajemo veliki popust na ukupnu cijenu usluga.

Mi imamo ogromno iskustvo, kao i ozbiljan i profesionalan pristup poslu. Sa nama se ne dešavaju nepredviđene situacije, čekanje i nepredviđeni troškovi.

Istovremeno, mi imamo pouzdano najniže cijene u regionu i one važe kako za Derventu, tako i za čitavu RS/ BiH, a svu potrebnu papirologiju u inostranstvu obezbjeđujemo sami, potpuno besplatno, ta usluga je već uključena u cijenu prevoza pokojnika koju Vi dogovorite sa direktorom naše firme.

Derventa Cafe – reklamni tekst

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here