Vijesti Društvo Stotinjak potrošača isključeno sa mreže

Stotinjak potrošača isključeno sa mreže

1

Elektrodistribucija Derventa je više od 111 potrošača isključila sa električne mreže, a ponovno uključenje potrošačima biće uspostavljeno tek nakon uplate svih potraživanja.

U cilju lakše naplate “Elektrodistribucija” u Derventi je omogućila reprogram dugovanja, koji je bio na snazi do 31. decembra prošle godine. Ovu mogućnost je iskoristilo 506 potrošača iz kategorije domaćinstava i 67 potrošača iz ostalih kategorija, potvrđeno je iz PJ “Elektrodistribucija” Derventa.

I potpisnici reprograma ne poštuju uplatu rata pa su “makaze” radile i pored hladnih dana.

Iz ” Elektrodistribucije” je upućen apel svim potrošačima da svoja dugovanja na vrijeme izmiruju. Posebno onima koji su potpisali peprogram o izmirienju dugovanja, jer u isključenju potrošača neće biti izuzetaka.

I pored hladnog vremena u naselju Omeragići radnici “Elektrodistribucije” postavljaju elektromrežu.

N. S. – Glas Srpske

PODIJELI

1 komentar

  1. Meni su iskljucili Struju iako nikad nisam dugovao ni Marku i uvijek u pretplati 100-150 Maraka bez ikakvog obavestenja.To Aman ima samo u RS.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here