Vijesti Društvo Stupile na snagu prve uredbe sa zakonskom snagom i tri nova zaključka

Stupile na snagu prve uredbe sa zakonskom snagom i tri nova zaključka

0

Opštinski štab za vanredne situacije primio je k znanju tri zaključka Republičkog štaba, te dvije uredbe sa zakonskom snagom koje su donijele institucije Republike Srpske.

Republički štab za vanredne situacije donio je 6. aprila Zaključak o dopuni Zaključka o sprovođenju i organizovanju mjere obaveznog karantina za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona u Republici Srpskoj, Zaključak o postupanju sa robom koja je donirana Republici Srpskoj i Zaključak o ograničenju i zabrani kretanja na teritoriji Republike Srpske.

Danas su na snagu su stupile dvije Uredbe sa zakonskom snagom koje je donio Predsjednik Republike Srpske I to Uredba sa zakonskom snagom o zabrani izazivanja panike i nereda za vrijeme vanrednog stanja i Uredba sa zakonskom snagom o rokovima i postupanju u sudskim postupcima za vrijeme vanrednog stanja za teritoriju Republike Srpske.

U prilogu i sadržaj odluka:

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here