Vijesti Magazin Svadbeni salon “Marco Polo” nakon dva mjeseca otvara dio kapaciteta – FOTO

Svadbeni salon “Marco Polo” nakon dva mjeseca otvara dio kapaciteta – FOTO

0

Svadbeni salon “Marco Polo”, u skladu sa posljednjim odlukama nadležnih organa, nakon gotovo dva mjeseca ponovo je u prilici da za svoje goste otvori dio svojih ugostiteljskih kapaciteta.

Radi se o maloj sali ovog ugostiteljskog objekta koji omogućava smještanje do 50 gostiju.

Ovaj dio kapaciteta, osim što ispunjava odredbe o javnim okupljanjima, omogućiće našim klijentima i njihovim dragim gostima da u intimnijoj atmosferi proslave rođendane, punoljetstva, krštenja ili druge slične prilike. Ono u šta možete biti sigurni jeste da će naše osoblje pružiti najbolju moguću uslugu, te da će vas dočekati bogata ponuda ukusnih jela, kažu u „Marcu Polu“, dodajući da će za posebne prilike i sala biti ukrašena po želji klijenata.

A pored bogatog izbora hrane na slavljima, ketering “Marko Polo” priprema i dostavlja željenu vrstu hrane pravnim i fizičkim licima, kao i poslovnim subjektima sa većim brojem zaposlenih.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici Ketering „Marco Polo“ ili na brojeve telefona 066 369 330 i 065 159 553.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here