Vijesti Kultura i obrazovanje Uz nastup Darka Đekića učenici centra “Budućnost” proslavili matursko veče – FOTO

Uz nastup Darka Đekića učenici centra “Budućnost” proslavili matursko veče – FOTO

0

U pratnji svojih najbližih, kolega iz školskih klupa i nastavnika, šest učenika Centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju „Budućnost“ proslavilo je svoje matursko veče.

Jedan od njih je završio osnovnu školu, tri maturanta stekla su zvanje fizioterapeuta, a dva krojač-konfekcionar, rekao je direktor ustanove Vladan Popović.

Pored pomenutih zanimanja, u centru “Budućnost” obrazuju se i učenici sa kombinovanim smetnjama, dok u Dnevnom centru ove ustanove borave djeca sa posebnim potrebama sa područja opštine Derventa.

Tokom školske godine na izmaku, obrazovalo se 52 učenika, dok je u Dnevnom centru boravilo 21 dijete s posebnim potrebama.

Maturska zabava ne bi bila pravo veselje da nije bilo muzike uživo, a za dobru pjesmu pobrinuo se bivši učenik “Budućnosti” Darko Đekić.

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here