Vijesti Kultura i obrazovanje Uz nastup Darka Đekića učenici centra “Budućnost” proslavili matursko veče – FOTO

Uz nastup Darka Đekića učenici centra “Budućnost” proslavili matursko veče – FOTO

0

U pratnji svojih najbližih, kolega iz školskih klupa i nastavnika, šest učenika Centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju „Budućnost“ proslavilo je svoje matursko veče.

Jedan od njih je završio osnovnu školu, tri maturanta stekla su zvanje fizioterapeuta, a dva krojač-konfekcionar, rekao je direktor ustanove Vladan Popović.

Pored pomenutih zanimanja, u centru “Budućnost” obrazuju se i učenici sa kombinovanim smetnjama, dok u Dnevnom centru ove ustanove borave djeca sa posebnim potrebama sa područja opštine Derventa.

Tokom školske godine na izmaku, obrazovalo se 52 učenika, dok je u Dnevnom centru boravilo 21 dijete s posebnim potrebama.

Maturska zabava ne bi bila pravo veselje da nije bilo muzike uživo, a za dobru pjesmu pobrinuo se bivši učenik “Budućnosti” Darko Đekić.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here