Vijesti Sport “Svježa krv” u upravi Rukometnog kluba Derventa

“Svježa krv” u upravi Rukometnog kluba Derventa

0

Kako stvari stoje, Rukometni klub Derventa od naredne sezone trebao bi nastupati u Prvoj ligi Republike Srpske, iako to, kao i kada se radi o svim važnim pitanjima o kojima odlučuje Rukometni savez BiH, još uvijek nije zvanično.

Bez obzira na sve, konac sezone koja nije bila na zavidnom nivou iskorišten je za ubacivanje “svježe krvi” i podmlađivanje uprave kluba, u kojoj će, pored dosadašnjih Stanislava Popovića, Slavena Šmulje i Saše Dobrilovića, biti i Goran Lukić, Vojo Crljić, Slaven Đekić i Goran Zemunović.

Predsjednik Upravnog odbora biće upravo Slaven Šmulja, a njegov zamjenik Saša Dobrilović, dok je na mjestu predsjednika Skupštine i dalje Bogdan Popović.

Uprkos izvijesnom nastupu u nižem rangu, uprava je prionula u rješavanje najvažnijih pitanja.

U narednih nekoliko dana riješićemo pitanje trenera prve ekipe, od čega će zavisiti i izbor igrača. Mi smo već obavili razgovore sa domaćim igračima koji su imali veću ili manju minutažu posljednjih sezona, kao i sa igračima sa strane koji ne bi imali ništa protiv da ostanu sa nama i naredne sezone u Prvoj ligi. Cilj je da posložimo ekipu konkurentnu za gornji dio tabele, poručuju iz nove uprave.

Ono što je sasvim izvjesno jeste da će u fokusu nove uprave biti omladinske kategorije koje će i u narednom periodu nastaviti da učestvuju u neformalnim takmičenjima koja će im poslužiti za sticanje iskustva. Naime, sve do prošle godine mlađe kategorije nisu imale priliku da naučeno na trenizima pokažu i u takmičarskim utakmicama, što je veliki hendikep za mlade igrače.

U novoj upravi se nadaju i da će dosadašnji predsjednik Radovan Pazurević ostati uz klub i u narednom periodu.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here