Vijesti Sport “Svježa krv” u upravi Rukometnog kluba Derventa

“Svježa krv” u upravi Rukometnog kluba Derventa

0

Kako stvari stoje, Rukometni klub Derventa od naredne sezone trebao bi nastupati u Prvoj ligi Republike Srpske, iako to, kao i kada se radi o svim važnim pitanjima o kojima odlučuje Rukometni savez BiH, još uvijek nije zvanično.

Bez obzira na sve, konac sezone koja nije bila na zavidnom nivou iskorišten je za ubacivanje “svježe krvi” i podmlađivanje uprave kluba, u kojoj će, pored dosadašnjih Stanislava Popovića, Slavena Šmulje i Saše Dobrilovića, biti i Goran Lukić, Vojo Crljić, Slaven Đekić i Goran Zemunović.

Predsjednik Upravnog odbora biće upravo Slaven Šmulja, a njegov zamjenik Saša Dobrilović, dok je na mjestu predsjednika Skupštine i dalje Bogdan Popović.

Uprkos izvijesnom nastupu u nižem rangu, uprava je prionula u rješavanje najvažnijih pitanja.

U narednih nekoliko dana riješićemo pitanje trenera prve ekipe, od čega će zavisiti i izbor igrača. Mi smo već obavili razgovore sa domaćim igračima koji su imali veću ili manju minutažu posljednjih sezona, kao i sa igračima sa strane koji ne bi imali ništa protiv da ostanu sa nama i naredne sezone u Prvoj ligi. Cilj je da posložimo ekipu konkurentnu za gornji dio tabele, poručuju iz nove uprave.

Ono što je sasvim izvjesno jeste da će u fokusu nove uprave biti omladinske kategorije koje će i u narednom periodu nastaviti da učestvuju u neformalnim takmičenjima koja će im poslužiti za sticanje iskustva. Naime, sve do prošle godine mlađe kategorije nisu imale priliku da naučeno na trenizima pokažu i u takmičarskim utakmicama, što je veliki hendikep za mlade igrače.

U novoj upravi se nadaju i da će dosadašnji predsjednik Radovan Pazurević ostati uz klub i u narednom periodu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here