Vijesti Hronika Tandem uhapšen zbog tuče

Tandem uhapšen zbog tuče

3

Službenici Policijske stanice Derventa su sinoć oko 23,10 časova lišili slobode lice Dervenćanina M.M. i lice B.D. iz Stanara zbog narušavanja javnog reda i mira.

Lica su lišena slobode zbog počinjenog prekršaja iz člana 12. (Tuča i fizički napad) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske, a navedenim licima su izdati prekršajni nalozi u skladu sa članom 12. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Derventa Cafe

3 KOMENTARI

  1. Niki izgleda da si ti nepismen
    Službenici Policijske stanice Derventa su sinoć oko 23,10 časova lišili slobode lice Dervenćanina M.M. i lice B.D. iz Stanara zbog narušavanja javnog reda i mira.

  2. Pa u ovom napisu piše da se radi,kao, o tuči,a i u prekršaju pojam tučesje tretira na isti način.Silne pare se daju na policiju da zlostavlja poštene građane.Nema tuče ako nisu učestvovala barem tri lica.Avanzovala sudinica Amrušić a ne zna da napiše prekršajno rješenje.Sudije na čelu,sada,sa nesrćnog da ga ne nazovem,koji ne zna da sudi,nadrobi u opis kd 3 u 1 a to ne može jer se svako kd mora posebno opisati.Tužilac,prim.prof dr Rubil daje dijagnoze a ne zna da napiše optužnicu koju mu naruče nepismeni svršeni iz polic.fakulteta.Tako se ne zna za aferu ubistva u Doboju da je ubica neodgovoran kad mu je dijagnozu dao OJT Rubil.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here