Vijesti Hronika Tokom vikenda provedena velika akcija kontrole vozača na opijate

Tokom vikenda provedena velika akcija kontrole vozača na opijate

0

Na području Policijske uprave Doboj tokom proteklog vikenda provedena je regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci.

Tokom akcije kontrolisana su ukupno 942 učesnika u saobraćaju, od čega je 616 alkotestirano.

Zbog vožnje u alkoholisanom stanju iz saobraćaja je isključeno 77 vozača, od kojih je devet lišeno slobode. Osam vozača je sankcionisano zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga ili drugih psihoaktivnih lijekova, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače motornih vozila da radi lične i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju ne počinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, te da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima, stanju puta i vremenskim prilikima, uz obavezno korištenje sigurnosnog pojasa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here