Vijesti Sport Trnovo: Dervenćani uspješni u Kupu Srpske u lovnom streljaštvu

Trnovo: Dervenćani uspješni u Kupu Srpske u lovnom streljaštvu

0

U Trnovu je proteklog vikenda održan šesnaesti Kup Republike Srpske u lovnom streljaštvu na kome su nastupili i članovi Lovačkog udruženja “Motajica”.

Takmičenje je počelo u subotu gađanjem letećih meta u disciplini “trap”, a u nedelju su gađane “nepokretne mete srndaća” iz karabina, da bi istog dana nastavljeno “drugo poluvrjeme“ lovačkog “trapa”.

Na najviša postolja u disciplini nepokretna meta srndać popeli su se Simić Dragiša, član LU “Semberija“ iz Bjeljine, sa 40 poena,
Grgić Čedomir, član LU “Igman“ iz Istočne Ilidže sa 35 poena i
Purić Branislav, član LU “Semberija“ iz Bjeljine sa 28 poena.

U disciplini leteće mete najbolji pojedinci bili su Milošević Slađan, član LU “Semberija“ iz Bjeljine sa 31 poena, Bilić Dejan, član LU “Srndać“ iz Stanara sa 28 poena i Puljanović Milenko, član LU “Motajica“ iz Dervente sa 24 poena.

Ekipno prva tri mjesta zauzele su ekipe LU “Motajica“ iz Dervente (Puljanović Milenko, Puljanović Milan i Liščić Darko) sa 121 poena, LU “Semberija“ iz Bjeljine (Simić Mladen, Simić Dragiša i Mićić Saša) sa 117 poena i LU “Borik“ Prnjavor (Mijodanić Duško, Buljić Vladimir i Ljubojević Slaviša) sa 115 poena.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here