Vijesti Sport Trofej Maglaju

Trofej Maglaju

0

Derventski Odbojkaški klub invalida je četvrti put bio domaćin učesnicima međunarodnog turnira u sjedećoj odbojci. Ovaj turnir do sada je organizovan krajem avgusta, ali ovaj put premješten je za početak decembra, zbog poplave koja je ljetos uništila prostorije u kojima je OKI Derventa organizovao svoje aktivnosti.

Trofej Maglaju

Ove godine gosti derventskih odbojkaša invalida bile su ekipe Maglaj indeks, Marsonija iz Slavonskog Broda i Smeč iz Beograda. Poslije tri odigrana kola prvo mjesto pripalo je Maglaj indeksu, koji je zabilježio tri trijumfa, druga je bila Marsonija sa dvije pobjede i jednim porazom, a treće mjesto zauzela je domaća ekipa sa jednom pobjedom i dva poraza.

Posljednje mjesto, sa tri poraza, pripalo je ekipi Smeč iz Beograda.

Rezultati:

prvo kolo: Marsonija – Maglaj indeks 0:2, Derventa – Smeč 2:1,
drugo kolo: Marsonija – Smeč 2:0, Derventa – Maglaj indeks 0:2,
treće kolo: Marsonija – Derventa 2:1, Smeč – Maglaj indeks 0:1.

Č.V. – Glas Srpske

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here