Vijesti Društvo U centru grada internet dostupan svima

U centru grada internet dostupan svima

0

Udruženje građana „Iloris“ iz Dervente uz pomoć opštine Derventa svim posjetiocima centra grada omogućili su besplatnu konekciju na internet. Prema riječima Dejana Kneževića (21), predsjednika UO Udruženja „Iloris“ Derventa, projekat čija je realizacija u toku trajaće do tri godine, sa mogućnošću produžetka.

U centru grada internet dostupan svima

„Vjerujemo da će mnogi iskoristiti mogućnost besplatne konekcije na adresi „Opština Derventa free Wi-Fi“. Mrežom je pokriveno područje centra grada; nedavno uređen prostor oko crkve, korzo, centralno spomen-obilježje. Dolaskom ljepšeg vremena brojni stanovnici, ali i oni koji naš grad posjećuju imaće mogućnost korišćenja mreže. Imali smo često situaciju da nam posjetioci po gradu traže u kojem lokalu ima instalirana besplatna mreža interneta, a sada će dolaskom i boravkom u centru grada tu potrebu moći ostvariti na potpuno lak način“ kaže Knežević.

On smatra da će građani iskoristiti ovu mogućnost na najbolji način, posebno mladi za pronalazak literature za učenje, ali i zabavu na društvenim mrežama.

„Nemaju svi mogućnost da u lokalima provode vrijeme, odnosno da svakodnevno izdvajaju novac za boravak u kafićima. Na ovaj način potpuno besplatno provodiće vrijeme u prirodi, na čistom vazduhu, imaju šansu da pored učenja i zabave nekoga sretnu i upoznaju“ dodaje Knežević.

Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here