Vijesti Hronika U Ceranima izgorio krov kuće – FOTO

U Ceranima izgorio krov kuće – FOTO

2

Policijskoj stanici Derventa juče je prijavljen požar na kući u Ceranima. 

Požar je izbio na porodičnoj kući vlasnika lica inicijala S.M. U požaru koji su lokalozivali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa nije bilo povrijeđenih lica, dok je krovna konstrukcija kuće u potpunosti izgorjela, kao i dio potkrovlja, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. Predlog opštinskim vlastima. Ugledajte se na ljepu i koristnu tradiciju u Sloveniji (ponegdje i u Hrvatakoj i Srbiji, rjeđe u BIH) gdje u manjim krajevima i selima postoje dobrovoljna vatrogasna društva – DVD. Dobrovoljni vatrogasci pomažu ljudima u raznim neprilikama (poplave, požari, snabdjevanje vodom i slično). To je ujedno i koristan način provođenja slobodnog vremena za omladinu (vježbe, briga o vozilima, red, pomoć ljudima u slično). Dakle, koristno i ljepo bi bilo, da se formira DVD u Osinji koja je poprilično udaljena od Dervente. Time bi i intervencije bile brže.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here