Vijesti Hronika U Derventi ukraden Golf 4

U Derventi ukraden Golf 4

0

U Derventi, 16/17.05.2012. godine, otuđeno je putničko vozilo „golf 4“ vlasništvo M.N. Vozilo se nalazilo u garaži, u koju su izvršioci ušli odvaljivanjem katanca na ulaznim vratima. Izvršen je uviđaj. U toku je operativni rad na pronalasku izvršilaca navedenog KD teške krađe.

AmblemMUP-a

Ostale sedmične aktivnosti:

– U mjestu Agići, opština Derventa, 16.05.2012. godine, nepoznato lice ili više njih, kroz otvoren prozor, ušli su u kuću vlasništvo M.S., izvršili premetačinu i otuđili pištolj, za koji je vlasnik posjedovao oružni list. U toku je operativni rad na pronalasku izvršilaca navedenog KD teške krađe.

– Policijska stanica Derventa, 15.05.2012. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je dva izvještaja o počinjenim krivičnim djelima: protiv S.N. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je počinio KD lažno prijavljivanje krivičnog  djela i protiv G.V. sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da je počinio KD paljevina.

– Policijska stanica Derventa 1, 17.05.2012. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je dva izvještaja o počinjenim krivičnim djelima: protiv D.Đ. sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da je počinio KD izazivanje opšte opasnosti i protiv D.B. sa područja opštine Derventa,  zbog osnova sumnje da je počinio KD oštećenje tuđe stvari.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here