Vijesti Društvo U Donjem Višnjiku asfaltirana dionica puta u dužini od 1600 metara

U Donjem Višnjiku asfaltirana dionica puta u dužini od 1600 metara

0

U Donjem Višnjiku održana je svečanost povodom otvaranja asfaltiranog puta Žeravac-Donji Višnjik u dužini od 1600 metara ukupne vrijednosti 125.000 KM.

U Donjem Visnjiku asfaltirana dionica puta

Put spaja dvije opštine, Derventu i Bosanski Brod. Simboličnim presjecanjem vrpce put u promet pustili su Davor Čordaš, potpredsjednik RS, Milovan Čerek, načelnik opštine Bosanski Brod, Milorad Simić, načelnik opštine Derventa i Jure Krajinović, predsjednik Građevinskog odbora.

Prema riječima Milorada Simića, načelnika opštine Derventa, novac za igradnju puta obezbjedile su opštine Derventa i Brod, a jednim dijelom i Ministarstvo za poljoprivredu Vlade RS po osnovu programa ruralnog razvoja.

Davor Čordaš je izrazio svoje zadovoljstvo što je zajednička investicija uspjela i da je to dobar primjer i za druge lokalne sredine da se zajedničkim snagama može učiniti više. – Ovdje se obnavljaju kuće i izgrađuje infrastruktura. Vjerujem da će uz pomoć kreditnih sredstava period 2010-2014 biti period istinskog povratka- naglasio je Čordaš.

N.S. – Posavske novosti

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here