Vijesti Društvo U Donjem Višnjiku asfaltirana dionica puta u dužini od 1600 metara

U Donjem Višnjiku asfaltirana dionica puta u dužini od 1600 metara

0

U Donjem Višnjiku održana je svečanost povodom otvaranja asfaltiranog puta Žeravac-Donji Višnjik u dužini od 1600 metara ukupne vrijednosti 125.000 KM.

U Donjem Visnjiku asfaltirana dionica puta

Put spaja dvije opštine, Derventu i Bosanski Brod. Simboličnim presjecanjem vrpce put u promet pustili su Davor Čordaš, potpredsjednik RS, Milovan Čerek, načelnik opštine Bosanski Brod, Milorad Simić, načelnik opštine Derventa i Jure Krajinović, predsjednik Građevinskog odbora.

Prema riječima Milorada Simića, načelnika opštine Derventa, novac za igradnju puta obezbjedile su opštine Derventa i Brod, a jednim dijelom i Ministarstvo za poljoprivredu Vlade RS po osnovu programa ruralnog razvoja.

Davor Čordaš je izrazio svoje zadovoljstvo što je zajednička investicija uspjela i da je to dobar primjer i za druge lokalne sredine da se zajedničkim snagama može učiniti više. – Ovdje se obnavljaju kuće i izgrađuje infrastruktura. Vjerujem da će uz pomoć kreditnih sredstava period 2010-2014 biti period istinskog povratka- naglasio je Čordaš.

N.S. – Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here