Vijesti Najave i obavještenja U ponedjeljak kraći zastoji u više prigradskih naselja

U ponedjeljak kraći zastoji u više prigradskih naselja

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u ponedjeljak, 18. septembra, doći do kraćeg zastoja u isporuci električne energije u više prigradskih naselja.

Od 8 do 10 časova planirani su radovi tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u naseljima Čardak, dijelu Gakovca, Jasikovači i Rabiću, koje se napajaju sa trafo-područja TS 3 – Stevana Nemanje, Gakovac 2, Čardak 2, Jasikovača 2, Jasikovača 1, Rabić, Čardak 3.

Istog dana, od 10:05 do 12:05 časova će doći do prekida u isporuci električne energije na lokacijama Potočani, Dželinjak, Gornje i Donje Kukavice i Bišnja, koje se napajaju sa trafo-područja Potočani 2, Begovača, Dželinjak, Gornje Kukavice 1, Gornje Kukavice 2, Donje Kukavice, Bišnja, Potočani 1, Osojci, Drin, Bišnja 2.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here