Vijesti Najave i obavještenja U ponedjeljak zastoji u isporuci električne energije

U ponedjeljak zastoji u isporuci električne energije

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u ponedjeljak, 19. februara, doći do zastoja u isporuci električne energije.

Od 10:30 do 12:30 planirani su radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci u zaseok Tešići, koji se napaja sa trafo-područja G. Lupljanica – Tešići.

U periodu od 8 do 10 časova će doći do prekida u isporuci električne energije u Gornjoj Lupljanici, za potrošače koji se napajaju sa trafo-područja G. Lupljanica – Vodovod.

Istog dana od 13 do 15 časova bez električne energije biće zaseok Malica, koji se napaja sa trafo-područja D. Lupljanica – Malica 3.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, navode u Elektro Doboju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here