Vijesti Najave i obavještenja U utorak osma Konferencija beba!

U utorak osma Konferencija beba!

0

U utorak (28. juna) od 18 časova ispred Centra za kulturu na Trgu oslobođenja održaće se 8. Konferencija beba.

13467736_10209949343475319_32758804_o
Program:
** od 18h – 19h – Prijave beba za tročlano predsjedništvo
samo za bebe rođene od 28.06.2015 do 27.06.2016 god.
** od 19h – Obraćanje Načelnika Opštine Derventa
** od 19.10h Kulturno zabavni program, uz gostovanje Duška Dugouška i Miki Mausa i takmičenje najbržih očeva u previjanju beba

** od 19.50h proglašenje Tročlanog predsjedništva
– Najmlađa beba manifestacije – 8 Konferencije beba
– Najstarija beba manifestacije – 8 Konferencije beba
– Najmlađa beba sa najviše braće i sestara – 8 Konferencije beba
(napomena: ukoliko bude više beba sa istim brojem braće i sestara – u tom slučaju se bira samo jedna beba koja ima najmlađeg brata ili sestru u kategoriji najmlađa beba sa najviše braće i sestara !).

Kao i do sad realizujemo Konferenciju beba, u saradnji sa JU Dječije obdanište ”Trol” i Klub za djecu ”Bambi” koji će svojim nastupima uveličati ovaj događaj.

Glavni organizator i generalni pokrovitelj organizacije je načelnik opštine Derventa Milorad Simić, a manifestaciju podržavaju Vlada RS-a Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport. Uz već tradicionalni sadržaj ove godine Vam organizujemo nešto NOVO – takmičenje očeva u previjanju beba!

Sponzor ove aktivnosti je ”DM drogerie market” koji su pripemili nagrade za pobjednike. Pripremamo i iznenađenje za najmlađe zbog kojeg vredi doći na dešavanje i popratiti ga do kraja!

U nadi da će nas vrijeme poslužiti pa nećemo biti primorani da događaj preselimo u Centar za kulturu – veliki pozdrav od volontera i animatora OC DERBENTa koji se raduju da vas ugoste na manifestaciji.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here