Vijesti Kultura i obrazovanje Učenici Muzičke škole pokazali vještine – FOTO/VIDEO

Učenici Muzičke škole pokazali vještine – FOTO/VIDEO

0

U Centru za kulturu sinoć je održan koncert Odjeljenja muzičke škole OŠ „Nikola Tesla“ na kojoj se predstavilo četrdesetak najboljih učenika.

Radi se o tradicionalnoj polugodišnjoj manifestaciji, istakla je profesorica muzike Milijana Žunić.

Najmlađi učenici izveli su dvije pjesmice, a nastupio je i školski hor, kao i orkestar, koji inače ne svira svake godine. Kao i do sada tu su učenici koji sviraju harmoniku, klavir i gitaru. Svi oni u drugom polugodištu posebno trebaju da pokažu naučeno jer ih očekuju takmičenja, rekla je ovom prilikom Žunićka.

Milica Ćudić, jedna od učenica, prvi put je nastupila nastupila kao dio orkestra.

Do sada sam svirala samo solo, tako da je ovo jedno novo iskustvo. Iako sam željela da učim drugi instrument, upisala sam harmoniku, koju sam uz divnog profesora zavoljela, kazala je učenca Odjeljenja osnovne muzičke škole.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here