Vijesti Kultura i obrazovanje Učiteljici Nataši Plavšić prestižno priznanje za dosadašnji rad

Učiteljici Nataši Plavšić prestižno priznanje za dosadašnji rad

0

Nataša Plavšić, učiteljica OŠ “19. april”, ovogodišnji je dobitnik Svetosavske nagrade Ministarstva prosvjete i kulture.

Dugogodišnji rad i kreativnost učiteljice Nataše Plavšić nagrađen je poveljom i novčanom nagradom.

– Ova prestižna nagrada u Republici Srpskoj dodjeljuje se od prošle školske godine, prema posebnom Pravilniku i jasno određenim kriterijumima. Pored rada u nastavi moraju se zadovoljiti brojni uslovi kroz vannastavne aktivnosti, sekcije, takmičenja, saradnju sa lokalnom zajednicom, humanost, poseban doprinos za vaspitno-obrazovni rad, koje je naša učiteljica I više nego yadovoljila, kažu u OŠ “19. april”.

Posebne zasluge Nataša ima za učionicu u prirodi, izgrađena na njenu inicijativu i njenim angažovanjem.

– Naša Nataša je sve ovo ostvarila i zauzela prvo mjesto u regiji Doboj, među 26 škola. Ministarsvo ovu nagradu dodjeljuje za dva nastavnika iz svake regije, kojih ukupno u Republici Srpskoj ima 12. Natašu je za ovu nagradu predložilo Nastaničko vijeće naše škole i jednoglasno podržale sve kolege. Ponosni smo što je rad koji je poznat roditejima, kolegama i lokalnoj zajednici, priznat i na državnom nivou, naglašavaju u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Ponosni su i na činjenicu da prosvjeta je u Derventi imala uvijek posebno mjesto, te da postoje osobe koje možemo svrstati u ambasadore prosvjetnog poziva.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here