Vijesti Hronika Ugašen požar u krugu preduzeća “Digital elektronik”

Ugašen požar u krugu preduzeća “Digital elektronik”

0

Jutros u 6,17 časova pripadnicima Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa prijavljen je požar u preduzeću “Digital elektonik”.

Zahvaljujući bladovremenoj dojavi zaposlenih u preduzeću, kao i preduzimanju radnji na spriječavanju daljeg širenje požara do dolaska vatrogasaca, požar je brzo stavljen pod kontrolu.

– Stigli smo na lice mjesta za 5 minuta i nedugo zatim stavili požar pod kontrolu, tačnije već u 6,40 časova požar je u potpunosti ugašen, a samim tim i sprečeno nastajanje veće materijalne štete na objektu i ugrožavanje života zaposlenih u navedenoj firmi. Osim materijalne štete, nekoliko radnika koji su sprečavali širenje požara i bili okruženi većom koncetracijom dima i požarnih gasova upućeni su u Dom zdravlja Derventa na inhalaciju, saopšteno je iz TVJ Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here