Vijesti Društvo Vodostaj Ukrine i dalje u padu – FOTO/VIDEO

Vodostaj Ukrine i dalje u padu – FOTO/VIDEO

1
Pogled sa Novog mosta oko 7 časova /15. maj/

Vodostaj Ukrine jutros od 3 časa je u blagom opadanju za oko 1,5 centimetara po satu i trenutno iznosi 247 cm, kažu u Civilnoj zaštiti naše opštine.

Vodostaj oko Novog mosta oko 13 časova /15. maj/

Do sada je prijavljeno da je zaplavljeno 8 objekata, dakle voda nije ušla u kuće, i to na potezu od motela Dvor prema Beglucima. Nakon današnjeg obilaska terena znaćemo više, iako se taj broj ne bi trebao mijenjati, rekao je Dragoljub Kukić, samostalni stručni saradnik za planiranje i organizaciju civilne zaštite pri Odjeljenju za stambeno-komunalnu oblast.

Slijedi postepeno opadanje vodostaja, koje po pravilu ide nešto sporije i kada nema padavina.

>> Sve o rastu nivoa Ukrine tokom jučerašnjeg dana pročitajte OVDJE.

Informacije od 13 časova

Prema posljednjim informacijama nivo Ukrine u 13 časova bio je 229 centimetara i pada za oko 4 cm po satu.

Zaplavljeno je ukupno 22 objekta, od čega je u jedno voda prodrla u prizemlje, u 4 u podrumske prostorije, kao i u jedan pomoćni objekat.

Tokom dana potpuno je prestala opasnost od poplava.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Još jednom, samo zahvaljujući gospodinu Simiću i njegovoj inicijativi da se prokopa kanal kroz staraču i da se izbjegnu sve krivine ispod Babinog brda smo pošteđeni velike katastrofe….Hvala i nadamo se daće se u skoroj budućnosti i realizovati plan gradnje novoga nasipa da u budućnosti niko više nemora da strahuje od poplava.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here