Vijesti Društvo Uprava OŠ “Nikola Tesla” izmještena zbog rekonstrukcije objekta

Uprava OŠ “Nikola Tesla” izmještena zbog rekonstrukcije objekta

0

Uprava OŠ “Nikola Tesla” obavještava javnost da će u narednom periodu biti izmještena iz matične zgrade u zgradu bivšeg Komiteta ili Stare opštine koja se nalazi u Ulici Kralja Petra broj 30.

Molimo sve za razumijevanje dok se tehnička situacija ne normalizije u narednim danima i računari ne dovedu u funkciju za rad, u pogledu zahtjeva za potvrde ili za sličnu dokumentaciju koja se izdaje u upravi škole. Zahvaljujemo na razumevanju, ističu iz uprave.

Naime, prije nekoliko dana potpisani su ugovori sa nosiocem konzorcijuma preduzećem “Proda mont” o potpunoj rekonstrukciji objekta oštećenog u zemljotresu decembra 2021. godine.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here