Vijesti Kultura i obrazovanje Uz smijeh i aplauze: Odigrana predstava “Hotlajn”

Uz smijeh i aplauze: Odigrana predstava “Hotlajn”

0
15232344_1341762042523792_5891376399508249250_n
Foto: Danijel Nujić

U derventskom Centru za kulturu glumački trio Nemanja Janičić i Igor Damnjanović, predvođen Mirkom Vasiljević, sinoć je odigrao dvočasovnu komediju zabune “Hotlajne”, koja govori o nevjerovatnom nizu situacija u koje nesporazum može da dovede svakog od nas.

Zaplet ove višestruke ljubavne priče počinje kada Marina, supruga glavnog junaka Luke (Igor Damnjanović), odlazi na službeni put, a on želi da to vrijeme provede sa kućnom pomoćnicom Sofijom (Mirka Vasiljević), sa kojom je u vezi.

Međutim, i njih dvoje imaju ljubavne probleme jer je naivnoj i lakovjernoj Sofiji dosadilo da sluša priče o skorom razvodu braka, putovanjima i zajedničkom životu, do kojih nikad nije došlo.

Luka zato odlučuje da preko interneta nađe djevojku sa kojom će se zabaviti, ali mu agencija šalje muškarca Boboa (Nemanja Janičić), što dovodi glavnog junaka u niz komičnih situacija, u kojim Luka treba objasniti Sofiji ko je Bobo i zašto neće da napusti kuću. U tome mu, samo naizgled pomaže i nepoželjna “poslovna” pratnja.

Tekst komedije potpisuju Nemanja Janičić i Igor Damnjanović, koji je i režiser, a cilj predstave je da na svojim laganim humorom zabavi publiku i dotakne se muško-ženskih odnosa.

B. N. – Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here