Vijesti Najave i obavještenja Veče žive muzike kraj Ukrine

Veče žive muzike kraj Ukrine

0

Ljubitelji oštrog rock i modernog hip-hop zvuka imaće priliku večeras (4. avgusta) da uživaju u muzičkom koncertu koji će biti održan na kupalištu “Patkovača”. Samocenzura iz Dervente, Bedem iz Modriče i Brutal protest iz Banjaluke poturdiće se da gosti na koncertu uživaju i provedu jedno kvalitetno subotnje veče.

Vece zive muzike kraj Ukrine

Prvi zvuci sa bine trebali bi se čuti u 21,00 za kada je zakazan početak koncerta. Koncertu će prethoditi izložba slika nastalih na likovnoj koloniji “Patkovača 2012”  i veče poezije koje organizuje SKK “Vihor” kao uvod u 11. međunarodne Ilindanske pjesničke susrete “Prljača 2012” koji se održavaju u nedelju.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here