Vijesti Magazin “Vitezovi” ugostili ljubitelje “air softa” iz regije – FOTO

“Vitezovi” ugostili ljubitelje “air softa” iz regije – FOTO

0

Proteklog vikenda Airsoft klub “Vitezovi 1389” iz Dervente bili su domaćini treninga na kojem se okupilo više od 50 zaljubljenika u ovaj adrenalinski sport iz Doboja, Srbca, Broda, Prnjavora, Tuzle, Bijeljine i Šamca, te susjedne Hrvatske.

Vrelih 30 stepeni na užarenom asfaltu samo je dodatno motivisalo učesnike da pruže vrhunske partije, dobro sarađuju, ali i da nastupe u skladu sa pravilima „fer pleja“, te da se na kraju dobro zabave, poručuju “Vitezovi”.

Oni koji ne poznaju ovaj sport misle da nismo normalni, ali adrenalin, vrućina, druženje i upoznavanje novih ljudi je neopisivo zadovoljstvo. Sa nama su u nedjelju bili klubovi „Vožd“ iz Šamca, „Gvozdeni puk“ iz Prnjavora, „One“ iz Tuzle, „Hidra“ iz srbca, „Big“ iz Bijeljine, „Helhounds“ iz Doboja i „Borac“ iz Broda, kažu u derventskom klubu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here