Vijesti Društvo Vremenska prognoza (9. – 15. marta)

Vremenska prognoza (9. – 15. marta)

0

Nakon sedmice koja je region okovala snijegom, u sedmici koja je pred nama uglavnom će preovlađivati sunčani intervali sa tek pokojom kapi kiše.

Vremenska prognoza (9. - 15. marta)

U ponedeljak i utorak očekuje nas suvo vrijeme sa sunčanim intervalima, iako temperature neće biti proljetne. Jutarnja temeprature kretaće se od 2 do 5 stepeni, a najviša dnevna dosezaće 12 stepeni Celzijusa.

U srijedu će ponovo biti sunčano vrijeme sa malom naoblakom koja će sa dolaskom večernjih časova preći u kišu koja će se zadržati i u četvrtak tokom čitavog dana. Jutarnja temepratura kretaće se od 2 do 4 stepena, a najviša dnevna dosezaće 8. podiok na Celzijusovoj skali.

U petak – oblačno vrijeme sa slabom kišom. Jutarnja temepratura dosezaće 3, a najviša dnevna 7 stepeni Celzijusa.

Za dane vikenda ponovo naoblaka, ali i suvo vrijeme. Jutarnja temperatura kretaće se od 4 do 5 stepeni, a najviša dnevna dosezaće 10 stepeni na Celzijusovoj skali.

Nikola Brković – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here