Vijesti Hronika Za devet mjeseci nastradala tri pješaka

Za devet mjeseci nastradala tri pješaka

0

Na području Policijske uprave Doboj od 15. do 18. oktobra sprovedena je regionalna akcija pojačane kontrole poštovanja obaveza vozača prema pješacima i propisa za pješake koji učestvuju u saobraćaju.

Tokom akcije kontrolisana su ukupno 464 vozača kojima je izdato ukupno 216 prekršajnih naloga i to zbog nepropuštanja pješaka na obilježenom pješačkom prelazu (164) i nepropuštanja pješaka koji prelaze kolovoz na putu na kome ne postoji obilježen pješački prelaz (52).

Od ukupno kontrolisanih 55 pješaka izdata su ukupno 55 prekršajnih naloga zbog nepropisnog kretanja kolovozom.

Za devet mjeseci tekuće godine na području Policijske uprave Doboj smrtno su stradala tri pješaka, teške tjelesne povrede zadobilo je 11 pješaka, dok je 16 pješaka zadobilo lakše tjelesne povrede.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here