Vijesti Društvo “Zaštitimo djecu u saobraćaju”: Derventski policajci održali niz predavanja osnovcima – FOTO

“Zaštitimo djecu u saobraćaju”: Derventski policajci održali niz predavanja osnovcima – FOTO

0

Službenici Policijske stanice Derventa, u okviru kampanje „Zaštitimo djecu u saobraćaju“, održali su više edukativnih predavanja za djecu derventskih osnovnih centralnih i područnih škola na temu bezbjednosti djece – učenika kao najmlađih učesnika u saobraćaju.

Tokom predavanja djeca su upoznata sa osnovnim pravilima bezbjednog učešća u saobraćaju kao i sa teorijom poznatih deset lekcija „Pješke bez greške“.

Podrška sprovođenju akcije i preventivno edukativnih predavanja pružena je od Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske kroz dostavljanje promotivnog materijala na temu bezbjednosti saobraćaja koji je prilikom predavanja podijeljen učenicima.

Slične aktivnosti provode se na području svih policijskih stanica iz sastava naše Uprave, a sve u cilju kako bi se naši najmlađi učesnici u saobraćaju bezbjedno kretali na putu od kuće do škole.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here