Vijesti Magazin “Zdravlje ulazi na usta”: Savjet učenika Stručne škole predavanjem obilježio Svjetski dan...

“Zdravlje ulazi na usta”: Savjet učenika Stručne škole predavanjem obilježio Svjetski dan hrane – FOTO

0

Povodom Svjetskog dana hrane Savjet učenika JU “Stručne i tehničke škole” organizovao je prezentaciju na temu “Zdrava hrana” koju je održao fitnes trener i savjetnik za ishranu Aleksandar Jeličić.

Đaci su dobili korisne informacije i uputstva kako da vode zdrav život i kako da promijene loše navike u ishrani. Predavanje su slušali predstavnici svih odjeljenja u školi, na dva školska časa.

Savjet učenika se nada da je ovom prezentacijom postigao svoj cilj, a to je da mladi ljudi, njihovi drugari, a đaci naše škole, uoče kakve su to njihove životne navike i, ukoliko su loše, kako treba da ih promijene, saopšteno je ove obrazovne ustanove.
Đaci su mogli probati i “smoothie” koji je pripremljen na prezentaciji, a nakon predavanja, Jeličić je odgovarao na pitanja naših đaka.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here