Vijesti Magazin Želite topliji dom?: „Niwex“ vam nudi rješenje po akcijskim cijenama i u...

Želite topliji dom?: „Niwex“ vam nudi rješenje po akcijskim cijenama i u aprilu!

0

U toku grejne sezone jedna od najčešćih briga jeste kako zadržati prostorije toplijim sa što manje utrošene energije.

Rješenje za ove probleme nudi nam preduzeće „Niwex“ i to po akcijskim cijenama.

Uspješnu akciju provedenu tokom marta nastavljamo i u aprilu. Za svaki kupljeni prozor sa dvoslojnim staklom (4/16/4 Ug 1.1) dobijate troslojno staklo (4/14/4/14/4 Ug 0.6). Na ovaj način dobijate dodatnu toplotnu izolaciju i samim tim štedite energiju za zagrijavanje. Takođe, svaki kupac tokom trajanja akcije ostvaruje 10% popusta na sve proizvode za plaćanje unaprijed, kažu u „Niwexu“.

U „Niwexovim“ prodajnim salonima naći ćete veliki broj proizvoda kao što su elektromaterijali, vodomaterijali, keramičke pločice i sanitarije, termomaterijali, kao i veliki izbor podne zaštite – tepiha, itisona, laminata, laminatnog parketa i linoleuma, pa sve do namještaja najpoznatijih stranih i domaćih proizvođača sa kojima već uspješno sarađuje.

„Niwex“ zapošljava 38 radnika i ima vlastite prodajno proizvodne pogone. Svoje poslovne aktivnosti obavlja u preko 3000 m2 poslovnog prostora.

Derventa Cafe – Reklamni tekst

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here