Vijesti Društvo “Žene su stubovi naše lokalne zajednice”: Održan prijem povodom Dana žena

“Žene su stubovi naše lokalne zajednice”: Održan prijem povodom Dana žena

0

Udruženje žena Derventa, pod pokroviteljstvom načelnika opštine Milorada Simića, večeras je u Centru za kulturu organizovalo prijem povodom 8. marta – Dana žena.

Uz muziku, pjesmu, pokoje kolo i dobro druženje obilježen je ovaj važan praznik.

Koristim priliku da čestitam našim damama majkama, kćerima, bakama srećan 8. mart i da se u zdravlju i veselju i dogodine ovako sastanemo. Udruženje žena provelo je nekoliko projekata koji su se bavili poteškoćama sa kojima se slabiji pol susreće u društvu, a jedan od njih je svakako problem nasilja nad ženama, kaže predsjednica udruženja Jovanka Popović.

Načelnik opštine Milorad Simić čestitao je svim damama, naročito onima koji nisu mogle biti prisutne, njihov dan.

Majke, bake, sestre i kćerke su one koje drže naše porodice, pa i lokalnu zajednicu i državu. Drago mi je što veliki broj žena zauzima važnu ulogu i u našoj lokalnoj zajednici i što svoju ulogu opravdaju na najbolji način. Čestitam im i na velikom doprinosu i zalaganje za napredak naše opštine, naglasio je Simić.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here