Vijesti Kultura i obrazovanje Istinite priče kao inspiracija: Promovisana knjiga “Život prema odlukama”

Istinite priče kao inspiracija: Promovisana knjiga “Život prema odlukama”

0

U Centru za kulturu prošle srijede promovisan je roman Vanje Subašić pod nazivom “Život prema odlukama”, sačinjen od istinitih životnih priča.

Moja prva knjiga “Život prema odlukama” izašla je iz štampe u oktobru 2018. godine, a radi se o romanu koji se sastoji od nekoliko istinitih životnih priča i jednom najdužom, glavnom pričom, o suicidu jedne mlade osobe. Naime, 2017. godina ostala je zapamćena po suicidima i ja sam jednostavno imala potrebu da progovorim o tome i skrenem ljudima pažnju na činjenicu da smo se otuđili, da ne znamo šta se dešava u glavi našeg bližnjeg i koliko smo međusobno povezani, a ne cijenimo tu povezanost, istakla je Subašićeva.

O knjizi je, pored autorke, govorio i Milan Gligorić, a u programu je nasupio i derventski hor Mozaik sa dirigenticom Milijanom Žunić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here