Odbojka: Kadetkinje učestvovale na turniru u Italiji

0

Kadetska ekipa Odbojkaškog kluba Derventa učestvovala je, proteklog vikenda, na prijateljskom međunarodnom turniru “Memorijal De Faveri”, u mjestu Farra di Soligo kod Trevisa u Italiji.

100_9929_1_

Na turniru je učestvovalo ukupno petnaest ekipa, a pored derventske ekipe učestvovovale su ekipe iz Švajcarske, Slovenije, Njemačke, Češke, Slovačke, Bosne i Hercegovine, Belgije i domaćina Italije.

U vrlo jakoj konkurenciji, ekipa Dervente je ostvarila polovičan uspjeh. Od šest odigranih utakmica zabilježila je tri pobjede i tri poraza, te zauzela sedmo mjesto od petnaest ekipa. Na turniru su odbojkašice Dervente prikazale izuzetno dobru igru i sa malo više sreće, mogle su postići i veći uspjeh pošto su većinu utakmica izgubile sa jedan ili dva poena razlike.

“Ovakvom igrom, zalaganjem i odnosom prema ekipi, mlade derventske odbojkašice zaslužile su sve pohvale i poštovanje, a plod takvog odnosa je pozivnica na turnir u Modeni koji se održava 27,28. i 29.decembra”, rekao je Đorđo Tutnjević, predsjednik kluba.

Derventske odbojkašice, poslije zavšetka turnira, nastavljaju sa uobičajenim pripremama za sezonu u Premijer ligi, te odigravanje pripremnih utakmica.

derventa.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code