Vijesti Politika Visok stepen saglasnosti sa građanima

Visok stepen saglasnosti sa građanima

0

Predsjednik OO SDS-a Derventa i kandidat za poslanika u NSRS Nade Planinčević rekao je na konferenciji za novinare da su do sada obišli 2/3 mjesnih organizacija i da je uvjeren u izbornu pobjedu SDS-a u Derventi.

SDS Derventa, konferencija

„Kandidati i aktivisti SDS-a imaju visok stepen saglasnosti sa građanima vezano za potrebu da na oktobarskim izborima dođe do promjene vlasti. Pritisnuti ekonomskom krizom i elementarnim nepogodama, kao i brojnim problemima u današnjoj svakodnevnici posebno su nezadovoljni i negoduju vezano za neprave koje im je učinila aktuelna vlast“ istakao je Planinčević.

Na konferenciji su učestvovali i kandidati za narodne poslanike Teodora Budimir, Pero Stanić i Pero Đurić, te koalicioni partner penzioner Mira Vinčić.

„Velikoj broj mladih očekuje bolje uslove za školovanje, veći broj radnih mjesta, traže društvo jednakih prava za sve mlade ljude bez obzira na bilo koju pripadnost. Omladina ima pravo na budućnost i SDS će učiniti sve da promjenom vlasti ta budućnost bude izvesnija“ kaže Teodora Budimir.

Pero Stanić je pozvao sve građane da izađu na predstojeće izbore i da 12. oktobra podrže kandidate SDS-a, uz poruku „Promjene odmah- Da živimo normalno“.

Pero Đurić je izrazio spremnost da stvara jednake uslove za sve privrednike, te pozvao nadležne institucije da se uključe u rješavanje problema u „Unisu“.

„Privrednici moraju biti jednaki pred zakonom, i svi moraju plaćati obaveze prema državi na vrijeme. Sada imamo slučaj da su pojedini privrednici na udaru inspekcijskih organa, dok drugi rade nesmetano i uz to još izbjegavaju plaćanje obaveza, a na kraju i budu oslobođeni dugovanja. To se mora mijenjati“ rekao je Đurić.

Centralni predizborni skup održaće se 3. oktobra sa početkom u 18,00 časova u SKC Derventa, na kome će učestvovati kandidat SDS-a za predsjednika RS Ognjen Tadić.

Posavske novosti

PODIJELI