Vijesti Politika SNSD odlučio – Igor Žunić kandidat za gradonačelnika Dervente – FOTO

SNSD odlučio – Igor Žunić kandidat za gradonačelnika Dervente – FOTO

0

Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata je jednoglasno odlučio da kandidat ove stranke na predstojećim Lokalnim izborima u oktobru bude Igor Žunić.

Žunić se u svom obraćanju zahvalio svima koji su mu dali podršku, prije svih ljudima koji su osnivali stranku prije više od 20 godina, a posebno počasnom predsjedniku stranke Miloradu Simiću, uz čije je iskustvo postao, kako je rekao, ono što danas jeste u politici.

Znam da me očekuje težak posao, znam da neće biti lako jer su nastupila teška politička vremena u kojima ne znamo šta će nas dočekati ni sutra ni za godinu, ali ja vjerujem u naše zajedništvo, u našu emociju, vezanost i iskrenost, jer smo tim koja duže od 20 godina pravi lanac koji ne puca bez obzira na različitosti koje imamo. Rijetka smo politička organizacija koja ovako dugo traje bez turbulencija i koja doživljava svoje transformacije na takav način, istakao je Žunić.

Igor Žunić

Poručio je da u narednom periodu želi da zajedno sa najbližim saradnicima stvori novi tim koji će i nakon njega nastaviti političko djelovanje stranke, te da smatra da za to postoje kapaciteti u mladim ljudima i idejama koje nema nijedan drugi politički subjekat u gradu.

Svoje ideje i vizije ću prvo podijeliti sa vama, a onda i sa građanima, našu strategiju razvoja i politički program. Sljedeći zadatak je da formiramo dobru listu kandidata za odbornike, ljude koji će da ponesu ovu energiju i u tome ćemo učestvovati svi sa svojim prijedlozima kako bi došli do najboljih kandidata, zaključio je obraćanje predsjednik Gradskog odbora SNSD-a.

Punu podršku dobio je i od sadašnjeg gradonačelnika i počasnog predsjednika stranke Milorada Simića koji je i poručio da se radi o najboljem kandidatu od svih političkih opcija, ne samo u Derventi, nego i šire.

Vodio sam Derventu sa timom ljudi koji je iznjedrio odlične kadrove, a zajedno smo napravili lokalnu zajednicu za primjer u Republici Srpskoj. Vrijeme je da sada održavamo naša sela, a da se dodatno posvetimo gradu. Radili smo dobro i sigurno se nismo osramotili, a sada je vrijeme da nastavimo kontinuitet zajedno sa novim mladim ljudima za dobrobit svih. Uvjeren sam da će rezultati biti i bolji, poručio je Simić.

Lokalni izbori u BiH su zakazani za 6. oktobar ove godine.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here