Vijesti Društvo Коло српских сестара провело веома успјешну акцију за Михајла

Коло српских сестара провело веома успјешну акцију за Михајла

0

Коло српских сестара “Царица Милица” уочи Божића, 5. и 6. јануара, организовало је дводневни Божићни базар за нашег малог суграђанина Михајла Радановића на којем је прикупљено великих 9.065 марака.

Базар је одржан на два мјеста, испред Саборног храма Успења Пресвете Богородице и храма Преображења Господњег у Новом насељу, а чланице Кола су понудиле нашим суграђанима неизоставне божићне украсе, бадњаке, пшеницу, димљени сир, колаче и друге рукотворине.

Подсјећамо, Михајло бољује од спиналне мишићне атрофије, а његово лијечење покривено је трошковима Фонда солидарности. У сарадњи са Домом здравља Дервента, породица Радановић одлучила је да покрене акцију набавке дијагностичког апарата који је неопходан за Михајлове анализе крви.

Сви који желе да помогну малом Михајлу то могу учинити уплатом новца на жиро рачун: 562-005-816-282-29-17 отворен код НЛБ банке, девизни рачун 18181037 на име Рајка Радановић.

Дервента Kафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here