Vijesti Социјалистичка партија: Сигурно и слободно до најубједљивије побједе на изборима

Социјалистичка партија: Сигурно и слободно до најубједљивије побједе на изборима

0

Социјалистичка партија водила је одговорну и коректну изборну кампању, учињени су значајни и иновативни потези који су у већој мјери приближили идеју и програм партије човјеку, речено је на сједици Изборног штаба СП-а Дервента.

Промотивне активности одржане су на сеоском и градском подручју, а кандидати партије из Дервенте представили су се и на трибинама у Добоју, Станарима, Броду, Брчком, Модричи и Бања Луци.

Кандидати за Народну скупштину Републике Српске су Биљана Ненадић, Славен Гојковић и Живко Вукичевић, а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ Миланка Ђукић.

Препуна Велика сала Центра за културу, гдје је одржана централна трибина, коју су социјалисти организовали самостално, указују на чињеницу све већег повјерења грађана Дервенте Социјалистичкој партији.

Значајан искорак направљен је у комуникацији са члановима, симпатизерима и грађанима наше локалне заједнице, те постигнуто повећање чланства, а посебно образованих младих људи, пензионера, бораца, земљорадника и студената.

Уз повјерење и подршку грађана 7. октобара на изборима обавезујемо се да ћемо настојати реализовати циљеве наше политике и да наствимо да окупљамо и штитимо интересе радника, сељака, предузетника, интелектуалаца, борачке популације и свих који желе да живе од резултата свог рада, знања и образовања.

Захвални на подршци током изборних активности. Хвала што изласком на изборе и својим гласом кандидатима Социјалистичке партије из Дервенте још снажније јачате Дервенту и Републику Српску.

Сигурно и слободно, да Српска живи и ради!

Дервента Кафе – Општи избори 2018

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here