Vijesti Najave i obavještenja У уторак представљање књиге “Дервентски рукомет”

У уторак представљање књиге “Дервентски рукомет”

0
Богдан Поповић

Промоција књиге “Дервентски рукомет”, аутора Богдана Поповића, вишегодишњег спортског и рукометног радника, одржаће се у уторак, 17. јануара, у Центру за културу у Дервенти.

Поповићу је ово друга књига о најуспјешнијем спорту и спортском колективу нашег града, након што је раније објавио дјело “70 година рукомета у Дервенти”.

Постојала је жеља и потреба да се обједини и публикује и први, дужи и успјешнији дио историје, онај пријератни, најуспјешнијег спортског колектива у Дервенти – Рукометног клуба “Дервента”, стоји у позиву за овај догађај.

Рецензент Дамир Кљајић каже да је рукопис „Дервентски рукомет“ значајан и вриједан, те да говори о настанку и развоју овог екипног спорта у граду на Укрини у периоду од средине 20. вијека до 2022. године.

Предсједник СКК “Вихор“ Ненад Симић сматра да се ради о веома значајном издању које садржи мноштво информација и фотографија које је аутор са посебном пажњом и љубављу скупљао и објединио у књигу која има чак 670 страница.

Издавач књиге је Српски књижевни клуб „Вихор“ Дервента, који је уз Центар за културу и Рукометни клуб „Дервента“, организатор промоције.

Промоција књиге почиње у 18 часова, а уз аутора дјело ће представити рецензент Дамир Кљајић.

Слободан Живанић

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here