Vijesti Društvo Чланови “27. мтрб Соко” сакупили помоћ за саборца чија је кћерка страдала...

Чланови “27. мтрб Соко” сакупили помоћ за саборца чија је кћерка страдала од удара грома

0

Прије десетак дана у прњаворском мјесту Отпочиваљка од удара грома је настрадала 11-годишња Добринка, кћерка припадника 27. мтрб Недељка Стојчића.

Желећи да помогну породици Стојчић у моментима неизрециве туге, његови саборци, окупљени око ФБ групе „Двадесетседма Мтбр Соко“, провели су хуманитарну акцију у оквиру које је прикупљено 628, 70 евра и 675 марака помоћи.

Акција је проведена од 5. до 13. маја, а подржало је ју је више од 40 чланова ове групе из Дервенте, Брода и иностранства.

Људи су показали да још увијек имају душу, да осјећају задовољство у помагању. Велика је трагедија задесила нашег саборца Недељка, кратко је поручио један од координатора акције Младен Тодорић.

Борци су тако још једном показали висок степен солидарности.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here