Vijesti Kultura i obrazovanje Дервенћанка Миланка Панзаловић представља аутобиографију у Библиотеци

Дервенћанка Миланка Панзаловић представља аутобиографију у Библиотеци

0

У понедјељак, 23. октобра, у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“ љубитеље писане ријечи у Дервенти очекује промоција књиге „Господе, хвала за сузе“ ауторке Миланке Панзаловић.

Ради се о аутобиографском дјелу у којем је описан Миланкин живот од најранијих дана до позних година.

Миланка Панзаловић је рођена 1956. године у Осињи, гдје је завршила основну школу, а потом средњу школу за усмјерено васпитање текстилне струке похађала у Дервенти.

Од 1976. године радила је у текстилној индустрији „Укрина“, а послије рата у трговинама.

Учествовала је у радној акцији Шамац-Сарајево, а 1982. године је као ходочасник из Дервенте пјешке дошла у Кућу цвијећа.

Завршила је и курсеве карактеристичне за тадашњи период попут Омладинске политичке школе, Политичке школе Савеза комуниста Југославије, Студиј политичке школе СК БиХ и друге.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here