Vijesti Sport Модрича: Ковчић и Катанић истрчали симболичних 31 километар трке поводом Дана Републике...

Модрича: Ковчић и Катанић истрчали симболичних 31 километар трке поводом Дана Републике Српске

0

Дервентски рекреативци Дамир Ковчић и Горан Катанић данас су истрчали трку “Модрича за здравију Српску: 31 километар за 31 годину Републике” која је по шести пут одржана у организацији АРК „Модрича“ поводом Дана Републике Српске.

Обиљежавање Дана Републике Српске на овај начин започели су чланови Атлетско рекреативног клуба Модрича 2018. године, када када су истрчали 26 километара поводом 26 рођендана Републике Српске и од тада сваке године повећавају своју дионицу за сваки наредни рођендан Републике Српске.

Као и сваке године до сада, циљ ове рекреативне активности је промоција здравих животних навика кроз бављење спортом, као и указивање на важност бављења физичким активности за очување физичког и менталног здравља сваког појединца, истакао је Данило Васиљевић, предсједник Атлетско-рекреативног клуба Модрича, организатора трке.

Сви учесници трче у складу са својим физичким могућнострима, гдје ће најспремнији учесници истрчати 31 километар, а остали учесници ће свој допринос дати кроз трчање једног дијела ове рекреативне трке.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here