Vijesti Društvo Ново насеље: Друга акција покривања храма Преображења Господњег – ФОТО

Ново насеље: Друга акција покривања храма Преображења Господњег – ФОТО

0

Добре временске услове и у децембру, марљиви мјештани Новог насеља и парохијани Парохије треће дервентске искористили су за наставак радова на храму Преображења Господњег. Поред уобичајнених радова неимара, други пут овог мјесеца парохијани су се одазвали на акцију покривања крова.

– Акција је добровољни прилог парохијана који се одазивају у великом броју, а под будним оком главног мајстора Тодора Јеличић. У наредном периоду остаје да се покрије главна купола и три мале на олтарским апсидама. Према уговору, фирма “2Д Живковић” одговорно и предано изводи тесарске радове, а поред наведеног, већи дио лимарских радова урадио је нас парохијан Славко Николић. Мирислав Пазуревић, са својим помоћником, урадио лимарске радове на два бочна кровишта, а Невен Гаврић је урадио хидроизолацијске послове, каже парох трећи дервентски, протонамјесник Синиша Максимовић, који додаје, упркос свему, да дуговања за рад и материјал износе 20.000 марака.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here