Vijesti Kultura i obrazovanje Прилика да упознају “Земљу излазећег сунца”: У СШЦ “Михајло Пупин” започело изучавање...

Прилика да упознају “Земљу излазећег сунца”: У СШЦ “Михајло Пупин” започело изучавање јапанског језика

0

У средњошколском центру „Михајло Пупин“ је започело изучавање јапанског језика, а наставу ће изводити наша суграђанка Михо Ђекић.

Биће то прилика да ученици кроз изучавање јапанског језика упознају културу, традицију и историју овог вриједног народа и то од једине држављанке Јапана која живи у Босни и Херцеговини, што је заиста прави раритет.

Настава се за сада изводи у једној групи, а због велике заинтересованости ученика постоји могућност формирања још једне групе. Пројекат се реализује уз подршку локалне заједнице. Учењем језика једне од највећих економских и технолошких велесила свијета наши ученици добијају могућност да боље упознају Јапан, земљу излазећег сунца, наглашавају у овој образовној установи.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here