Vijesti Društvo Свештенство Архијерејског намјесништва дервентског одржало годишње сабирање

Свештенство Архијерејског намјесништва дервентског одржало годишње сабирање

0

Годишње сабрање, исповијест свештенства и радни састанак при Архијерејском намјесништву дервентском одржано је у сриједу у Подновљу.

Литургијским сабрањем началствовао је Архјијерејски намјесник дервентски протојереј-ставрофор Радојица Ћетковић, уз саслужење протојереја-ставрофора Цвијетина Митровића, умировљеног пароха подновљанског протојереја-ставрофора Милорада Бајбића и ђакона Драгана Милојевића.

Свету тајну исповијести обавио је архимандрит Симеон (Обреновић) игуман, манастира Бишња, а пригодном и поучном бесједом о значају Свете четрдесетнице обратио се јереј Ненад Митрић, парох појежански.

По завршетку богослужења, услиједио је радни састанак којим је предсједавао Архијерејски намјесник дервентски протојереј-ставрофор Радојица Ћетковић а на дневном реду нашле су се најважније теме из парохијског и црквеног живота.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here