Vijesti Hronika Bez smrtno stradalih u saobraćaju u prva dva mjeseca ove godine

Bez smrtno stradalih u saobraćaju u prva dva mjeseca ove godine

0

Službenici Policijske uprave Doboj su u tokom prethodnog vikenda, na području ove uprave, proveli regionalnu akciju kontrole čak 326 učesnika u saobraćaju na prisustvo alkohola.

Ovom prilikom je zbog alkoholisanosti sankcionisan 51 vozač, a osam je lišeno slobode.

U cilju poboljšanja stanja bezbjednosti u oblasti saobraćaja policijski službenici Policijske uprave Doboj od početka 2020. godine proveli su niz regionalnih preventivnih i represivnih akcija usmjerenih na pojačanu kontrolu saobraćaja, što je rezultovalo i dovelo do znatnog smanjenja broja saobraćajnih nezgoda sa posljedicama po lica, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Za razliku od prethodnih godina u istom periodu, u protekla dva mjeseca na putevima koji su u operativnoj nadležnosti PU Doboj nije bilo smrtno stradalih lica, tako da se može reći da je bezbjednost u saobraćaju na visokom nivou, kažu u PU Doboj.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here