Vijesti Najave i obavještenja Biblioteka: U utorak promocija časopisa “Talas”

Biblioteka: U utorak promocija časopisa “Talas”

0

U Narodnoj biblioteci “Branko Radičević” održaće se promocija časopisa “Talas”, nastalog na inicijativu Srđana Ivankovića iz štamparije “Grafid” i Borisa Maksimovića iz izdavačke kuće “Imprimatur”.

Radi se o časopisu čiji je sadržaj pažljivo kreiran i nije samo za jednokratnu degustaciju i brzo zasićenje čitalačke publike. Očišćen je od svakodnevnih tema, crne hronike, tabloidnih naslova i dnevne politike, ima svoje tematske cjeline i izlaziće tromjesečno. Prvenac je izašao u junu, ima 120 strana u koloru, a drugi prije nešto više od mjesec dana i ima čak 192 stranice.

– Uredništvo želi čitalačkoj publici ponuditi časopis koji će, za promjenu, u potpunosti biti očišćen od pseudonauke, tabloidnog sadržaja, crne hronike, lajfstajl savjeta za brži orgazam, lakše mršavljenje ili uspjeh u životu. Mi prezentujemo samo pozitivne priče o stvaraocima i stvaranju, ali ne onu vrstu pozitivnih priča gdje sve izgleda kao da se stvarnost gleda kroz ružičaste naočare, već se iskreno govori o problemima i nevoljama na tom putu, ne izbjegavajući ih, kaže urednik Boris Maksimović.
Promocija će se održati 6. decembra (utorak) od 19 časova.
15267513_1141500869220024_3531280563807997129_n
Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here